Gezondheid
Het is een vereiste dat uw kat gezond is als hij/zij bij ons in pension komt. Als uw kat al wat ouder is, of u merkt de laatste tijd iets op waardoor u twijfelt aan zijn/haar gezondheid, dan is het raadzaam om eerst bij de dierenarts langs te gaan voor een controle. Indien uw kat herstellende is van een wond en/of operatie mag hij/zij twee weken na volledig herstel naar het pension.

De enting
De kat moet geënt te zijn tegen Kattenziekte en Niesziekte. In het hoogseizoen mag de enting van niesziekte niet ouder zijn dan 6 maanden en niet jonger dan 4 weken. De enting van kattenziekte mag niet ouder zijn dan 2 jaar. In het laagseizoen mag de enting van niesziekte niet ouder zijn dan 1 jaar en niet jonger dan 4 weken. U dient ten alle tijden een geldig entingsboekje te overleggen Deze houden wij in ons bezit zolang de kat bij ons in pension is. Een geldige inenting biedt helaas geen garantie op het uitblijven van niesziekte. Net als bij de mensengriep zijn er zo veel verschillende soorten virussen dat het niet mogelijk is te enten tegen alle mogelijke bestaande of toekomstige virussen. U bent het niet verplicht maar wij vinden het prettig als uw kat gechipt is. Als u een goede recente foto van uw kat(ten heeft stuur deze dan per E-mail naar ons op zodat wij deze in ons bestand kunnen opnemen.

Medicatie en dieetvoeding
Alleen katten die makkelijk de medicatie toe laten dienen kunnen logeren in ons pension.
Neem hierover van te voren contact met ons op.
Wij nemen geen katten aan die dieetvoeding krijgen, wij kunnen niet garanderen dat de kat geen andere brokjes binnen krijgt.

Vlooien, teken en wormen
Behandel uw kat(ten) vooraf tegen vlooien, teken en wormen. Belangrijk is dat het middel dat u gebruikt actief is tijdens het verblijf in het pension. Als wij toch vlooien, teken en wormen constateren, zijn wij genoodzaakt uw kat hiertegen te behandelen en brengen daar kosten voor in rekening. Wij geven advies over welke middelen u het beste kunt gebruiken en hoe u dat kunt doen. De dierenarts kan u hierbij ook adviseren.

Dierenarts
Eventueel gemaakte dierenartskosten en/of andere kosten, indien nodig, zijn voor eigen rekening en worden achteraf door u voldaan. U ontvangt hiervoor een aparte nota.

Katers

Helaas, maar om begrijpelijke redenen, kunnen wij geen on-gecastreerde katers opnemen.

Aansprakelijk

Wij zorgen zo goed mogelijk voor uw kat, maar in geval van ziekte, verwonding, diefstal, vermissing of overlijden zijn wij niet aansprakelijk. De aansprakelijkheid voor gevolgschade wordt uitgesloten.

De klant is verplicht bij aanvang van het verblijf van het gastdier alle gegevens en bescheiden aan het kattenpension te (ver)melden, welke noodzakelijk zijn voor een goede en verantwoorde huisvesting en verzorging van het gastdier. De klant is aansprakelijk jegens het dierenpension voor schade, die ondervonden wordt ten gevolge van het niet (ver)melden, dan wel het geven van onjuiste gegevens en documenten met betrekking tot het gastdier.

Betaling

U dient het gehele bedrag vooruit per bank te voldoen of cash bij het halen van de kat(ten).

U kunt bij ons niet pinnen.

Bij het later brengen of eerder ophalen van de kat geven wij geen restitutie.

 Contactadres

U dient een contactadres of telefoonnummer  achter te laten, ingeval zich een noodgeval voordoet.

 Annulering

Als u de reservering ongedaan wilt maken, doet u dat dan zo spoedig mogelijk.

Dan kan iemand anders gebruik maken van deze plek.

 

 

 

Een bericht voor onze bezoekers

Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de EU-cookie wetgeving. Lees dit om de updates te bekijken en over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze geactualiseerde

PRIVACY VERKLARING