Onze voorwaarden

   

                       

Gezondheid

Het is een vereiste dat uw kat gezond is als hij/zij bij ons komt. Als uw kat al wat ouder is, of u merkt de laatste tijd iets op waardoor u twijfelt aan zijn/haar gezondheid, dan is het raadzaam om eerst bij de dierenarts langs te gaan voor een controle en advies. Indien uw kat herstellende is van een wond en/of operatie mag hij/zij twee weken na volledig herstel naar het pension.


Medicatie/dieetvoeding

De medicijnen/dieetvoeding die uw kat gebruikt, kunt u meegeven. Deze worden dan tijdens het verblijf in het pension verstrekt. Wij injecteren geen diabetes katten.


Vlooien, teken en wormen

Behandel uw kat vooraf tegen vlooien, teken en wormen. Belangrijk is dat het middel dat u gebruikt, actief is tijdens het verblijf in het pension. Als wij toch vlooien, teken en wormen constateren, zijn wij genoodzaakt uw kat hiertegen te behandelen. Wij geven advies over welke middelen u het beste kunt gebruiken en hoe u dat kunt doen. De dierenarts kan u hierbij ook adviseren.


Dierenarts

Eventueel gemaakte dierenartskosten en/of andere kosten, indien nodig, zijn voor eigen rekening en worden achteraf door u voldaan. U ontvangt hiervoor een aparte dierenartsnota.


Katers

Helaas, maar om begrijpelijke redenen, kunnen wij geen on-gecastreerde katers opnemen.


Aansprakelijk

Wij zorgen zo goed mogelijk voor uw kat, maar in geval van ziekte, verwonding, diefstal, vermissing of overlijden zijn wij niet aansprakelijk.


Contactadres

U dient een contactadres/ telefoonnummer achter te laten, ingeval zich een noodgeval voordoet.


Annulering

Wilt u uw reservering annuleren, doe dit dan zo spoedig mogelijk per E-mail zo kan iemand anders gebruik maken van de plaats. Wij brengen voor een tijdige annulering geen kosten in rekening.

Als op de breng-datum wordt geannuleerd of u geeft geen af-bericht dan brengen wij wel het hele bedrag bij u in rekening.


Restitutie

Wij geven geen restitutie als u de kat eerder dan de gereserveerde datum komt ophalen.